(0 cursos) | TOTAL: 0€

Xarxa aigua, educació i comunitat

El projecte

Des de la SCEA Societat Catalana d’Educació Ambiental juntament amb la Fundació Vincles, la Casa de l’Aigua de Trinitat Nova, la Càtedra de l’aigua salut i benestar (UVic/UdGi) i la Diputació de Barcelona, i amb el suport de la Generalitat de Catalunya, departament de Territori i Sostenibilitat i l’Obra Social  «La Caixa», hem impulsat la XAEC Xarxa Aigua, Educació i Comunitat amb l’objectiu d’afavorir l’intercanvi entre persones, entitats i institucions que tenen propostes i programes educatius relacionats amb l’aigua (aigües continentals), amb l’objectiu de fer créixer conjuntament les xarxes de col·laboració i potenciar aquest espai web on volem que hi hagi tota la informació de projectes d’educació per a la sostenibilitat que tenen l’aigua com a eix estratègic.

S’han organitzat quatre jornades  (Lleida, Girona, Tarragona i Barcelona) per fomentar l’intercanvi d’experiències entre les diferents entitats que tenen propostes i programes educatius relacionats amb l’aigua. 

Fruit d’aquestes Jornades, hem recopil.lat les propostes educatives que es recullen en aquesta web. Podeu veure el recull d’activitats a L’ESTENEDOR

Si sou una entitat, escola, entitat d’EA, equipament, associació, empresa, docent… i voleu formar part del projecte,  podeu participar  aportant la vostra experiència omplint la fitxa de l’activitat que porteu a terme. 

Un projecte de:

Amb el suport de:

Equip de treball

L’equip de treball està integrat per la SCEA (Societat Catalana d’Educació ambiental), la Casa de l’Aigua de Trinitat Nova, la Fundació Vincles, la Càtedra de l’Aigua Salut i Benestar (UVic/UdG) i ha comptat amb el suport inicial de Diputació de BarcelonaGeneralitat de Catalunya Departament de Territori i Sostenibilitat i l’Obra social «La Caixa». 

Contacte:

projectes@fundaciovincles.cat

Últims projectes

Guiatges i activitats al medi

La Fundació Vincles organitza diverses sortides i activitats per donar a conèixer l’entorn, com guiatges interpretatius i vivencials.

Veure projecte
Aliances ambientals

Projectes compartits i debats per identificar què podem fer les entitats del tercer sector per avançar en l’àmbit socio-ambiental.

Veure projecte
Què no ens mengem?

Sabem quin és el malbaratament alimentari als menjadors escolars del nostre municipi? Com podem reduir-lo?

Veure projecte
crossmenuchevron-down