(0 cursos) | TOTAL: 0€
participació — educació — sostenibilitat

Nosaltres

Fundació Vincles és una entitat benèfica cultural sense ànim de lucre, creada per un grup de professionals i altres persones vinculades a l'educació, el lleure i la sostenibilitat. Que treballen en diferents projectes i programes socials i educatius, que tenen com a eix central l’educació ambiental: “Millorar la relació entre les persones i entre les persones i el medi”.

Pedagogs, Mestres, Ambientòlegs, Biòlegs, Directors de Lleure, Naturalistes, Enginyers i Treballadors Forestals formen un equip d'Educació Ambiental especialitzat en estudiar, dissenyar, executar, avaluar projectes públics i privats d'educació ambiental i sostenibilitat en el que el procés de participació i implicació ciutadana siguin estratègies d’especial rellevància.

També compta amb la col·laboració desinteressada d’altres professionals, persones, entitats i empreses que ajuden a desenvolupar i/o executar les propostes de la fundació.

Formació del professorat

L’any 2018 vam iniciar un nou projecte de formació online per al professorat.
El nostre objectiu és acompanyar a docents en l’elaboració de propostes i situacions d'aprenentatge que siguin realment útils pel seu dia a dia.

Així que vam dissenyar cursos online reconeguts per a docents, establint un conveni de col·laboració amb el Departament d’Educació per tal que les diferents formacions serveixin com a mèrits per oposicions, concurs de trasllats, sexennis, perfils docents, etc.

Actualment oferim cursos online de 30 i 40 hores, recomanats per a docents de diferents etapes educatives i especialitats, pedagogs, estudiants de magisteri i altres professionals en l'àmbit educatiu.

Fundació Vincles t’ofereix formació online pràctica, innovadora, de qualitat i a molt bon preu!

Els nostres valors

Entitat benèfica cultural

Participació, educació i sostenibilitat. Som una fundació sense ànim de lucre creada per un grup de professionals i altres persones vinculades a l’educació, el lleure i la sostenibilitat.

Educació ambiental

Treballen en diferents projectes i programes socials i educatius, que tenen com a eix central: “Millorar la relació entre les persones i entre les persones i el medi”

Col·laboració de professionals

També compta amb la col·laboració desinteressada d’altres professionals, persones, entitats i empreses que ajuden a desenvolupar i/o executar les propostes de la fundació

Els nostres projectes

Guiatges i activitats al medi

La Fundació Vincles organitza diverses sortides i activitats per donar a conèixer l’entorn, com guiatges interpretatius i vivencials.

Veure projecte
Aliances ambientals

Projectes compartits i debats per identificar què podem fer les entitats del tercer sector per avançar en l’àmbit socio-ambiental.

Veure projecte
Què no ens mengem?

Sabem quin és el malbaratament alimentari als menjadors escolars del nostre municipi? Com podem reduir-lo?

Veure projecte
Veure tots

Col·laboradors

Persones, entitats, empreses.

Persones de diferent perfil, entitats de diversos àmbits i tot tipus d’empreses poden col·laborar o fer-se voluntaris de Vincles.

Uneix-te al nostre projecte, la teva aportació ajudarà a millorar l’entorn de comunitats i ecosistemes.

Organigrama

El patronat

Presidència

Lluís Pagespetit i Blancafort

Secretaria

Ester Sanglas i Baulenas

Vocals

Marta Palou i Aligué
Josep Ma Llorach i Garcia
Laura Pinar i Serra
Ma Josep Prat i Malet
Siscu Ruiz i Garcia

Som membres de

envelopephone-handsetcrossmenuchevron-down