(0 cursos) | TOTAL: 0€

Cursos 100% online reconeguts pel Departament d’Educació

La Fundació Vincles ofereix, des de fa ja gairebé cinc anys, cursos online reconeguts pel Departament d’Educació. Vols saber com funcionen els nostres cursos online per a docents? En aquest post t’ho expliquem.

Com són els cursos online per a docents?

Tots els cursos online que oferim estan adreçats a docents de totes les etapes educatives, des d’Educació Infantil, passant per Educació Primària, Secundària Obligatòria, Batxillerat i Cicles formatius.

Tots els cursos són 100% online i en modalitat asíncrona, per tant, si t’apuntes a la convocatòria del mes de juliol per fer un curs reconegut, entre el primer i l’últim dia del curs, podràs avançar al teu ritme. A més, sempre tindràs accés a tots els continguts formatius, de manera que el curs quedarà guardat al campus i hi podràs accedir amb el teu usuari i contrasenya.

Com són les activitats dels cursos online?

Les activitats dels cursos online són molt pràctiques i funcionals, és a dir, al finalitzar el curs, hauràs elaborat material d’aula, o bé realitzat una programació d’aula, entre altres per a tu. Per tant, els cursos que oferim estan pensats per ser pràctics pel teu dia a dia. A més, el tutor o la tutora del curs revisarà les diferents produccions que realitzis i t’enviarà un feedback constructiu!

En aquests, s’ofereixen estratègies pràctiques per aplicar a l’aula, així com dinàmiques de gestió de grup, tècniques de participació a l’aula, idees pràctiques, i molts recursos educatius per a què els puguis fer servir quan vulguis!

També, a cada curs, es comparteixen algunes propostes i activitats dissenyades pels i les docents per fer xarxa i inspirar-nos amb les produccions dels i les companyes del curs. Recorda que totes les activitats proposades són obligatòries per a la superació del curs!

Certificats dels cursos reconeguts pel Departament d’Educació

Tal i com hem comentat anteriorment, tots els cursos estan reconeguts pel Departament d’Educació, ja que la Fundació Vincles n’és entitat col·laboradora, i per tant, totes les gestions dels certificats les realitzem i tramitem nosaltres. No has de fer cap tràmit!

Si ets docent amb titulació i en actiu, pots descarregar-te el certificat del curs realitzat des de la web XTEC, a l’apartat Els meus certificats que trobaràs dins de la secció «La meva formació». Uns 4-5 dies després d’haver superat el curs online, ja tindràs el teu certificat a la teva xtec. Has d’accedir-hi a través del teu compte XTEC, introduint també les teves dades d’accés. Aquí tens l’enllaç: https://xtec.gencat.cat/ca/formacio/la-meva-formacio/els-meus-certificats/
Per altra banda, per a què el certificat quedi registrat al portal ATRI, trigarà alguns dies més, entre 10 i 15, ja que dependrà de les actualitzacions que realitzi el Departament d’Educació.

Si reps el certificat per correu electrònic i tens compte xtec, el certificat oficial el trobaràs a la teva xtec, malgrat hagis rebut un certificat per mail. Així, que sempre aconsellem fer servir el certificat oficial de la teva xtec per realitzar gestions relacionades amb mèrits per oposicions, per concurs de trasllats, cobrament del mes de juliol per a personal substitut, o per activar perfils.

En el cas que no siguis docent, rebràs el certificat propi per correu electrònic, uns dies després de la finalització del curs.

Com funcionen els perfils docents?

Tots els cursos online per al professorat estan reconeguts pel Departament d’Educació, i alguns d’aquests activen perfils professionals docents. AQUÍ pots consultar tots els perfils docents, les seves característiques i les hores de formació necessàries per activar perfils professionals docents.

AQUÍ hi trobaràs tots els cursos online que oferim i que activen diferents perfils docents.

Una vegada tinguis les hores de formació necessària per activar un determinat perfil docent, i passats uns 10-15 de la finalització dels cursos, al teu expedient ATRI hi podràs veure el perfil. Aleshores, quan s’obri el període de modificació de dades docents, ja podràs seleccionar la disponibilitat del perfil per a nous nomenaments.

Esperem que aquest article t’hagi ajudat i si tens més dubtes, posa’t en contacte amb nosaltres per correu electrònic: formacio@fundaciovincles.cat

I recorda que també pots fer cursos online durant el mes de juliol pel nomenament i cobrament del mes de juliol per al professorat substitut. Mira si compleixes els requisits pel nomenament i el cobrament del mes de juliol aquí.

Fes una ullada als nostres cursos onilne!

crossmenuchevron-down