(0 cursos) | TOTAL: 0€

Disseny de recursos i materials didàctics amb CANVA

Última modificación:

T’agradaria dissenyar i elaborar materials didàctics creatius i innovadors per a l’aula? Vols fer una presentació sobre alguna temàtica de manera creativa i impactant pel teu alumnat? T’agradaria crear una aula digital per compartir aprenentatges amb els i les teves alumnes? En el post d’avui t’explicarem alguns aspectes clau sobre l’aplicació CANVA i descobriràs el potencial que té aquesta aplicació. Som-hi!

Què és el CANVA?

CANVA és una aplicació de disseny gràfic i composició d’imatges que ofereix eines en línia per crear dissenys en diferents àmbits. Per a l’aula, és una aplicació molt creativa i productiva, ja que permet idear i elaborar materials didàctics per treballar a l’aula.

Podem crear des de targetes de vocabulari, fins a línies del temps, jocs educatius, presentacions, pòsters, vídeos, … amb dissenys molt creatius i espectaculars.

Una vegada ens hem familiaritzat amb l’aplicació CANVA, de manera intuïtiva podem fer creacions i dissenys sorprenents, doncs és molt pràctic. Tot i així, cal conèixer a fons les múltiples potencialitats que ofereix aquesta eina i els trucs que podem aplicar en les nostres creacions.

Tots aquests trucs i potencialitats te’ls expliquem al curs online sobre elaboració de materials didàctics amb CANVA, i pas a pas dissenyem i compartim molts materials i recursos didàctics.

En aquest curs sobre com dissenyar material didàctic amb CANVA, començarem des de zero, descobrint en què consisteix aquesta aplicació i provant diferents funcionalitats de la mateixa. Seguidament, aprendrem a crear una aula digital, fer presentacions interactives amb dissenys espectaculars. I finalment, ens iniciarem amb el disseny i l’elaboració de recursos educatius i materials didàctics, com jocs, targetes de vocabulari, elaboració d’eines d’avaluació, etc.

Quins recursos i materials podem elaborar amb CANVA?

Són nombroses les qualitats de CANVA en l’àmbit educatiu, podem dissenyar i elaborar de manera fàcil, còmode i creativa un munt de recursos i materials didàctics. A continuació te’n nombrem alguns:

  • Elaboració de targetes, activitats, infografies, etc.
  • Creació de presentacions espectaculars amb diferents efectes
  • Disseny de logos, pòsters, portades, programes, etc.
  • Creació de jocs per imprimir com bingos, joc de les parelles, passatemps, etc.
  • Accés a milions d’imatges
  • Connexió amb Bitmoji
  • Edició de vídeos
  • Retoc d’imatges

Vols començar a elaborar materials i recursos didàctics?

Esperem que l’article t’hagi estat útil i comencis a dissenyar materials didàctics creatius. Si vols saber més coses sobre com elaborar recursos educatius per l’aula, fes una ullada al nostre curs Disseny i creació de materials didàctics amb CANVA, t’agradarà!

Aquest és un curs online reconegut pel Departament d’Educació, vàlid per sumar mèrits docents en oposicions, concurs de trasllats, etc. I a més contribueix a l’activació del perfil digital i la competència digital docent amb 30 hores.

I recorda que també pots fer aquest curs online pel cobrament del mes de juliol per al professorat substitut. Mira si compleixes els requisits pel nomenament i el cobrament del mes de juliol aquí.

crossmenuchevron-down