(0 cursos) | TOTAL: 0€

Formació de juliol per a docents

Encara no t'has decidit per fer una formació a l'estiu? No saps si fer-la presencial o online perquè encara no saps ben bé si estaràs a casa o la platja?

T'ho posem fàcil. En aquest post t'expliquem com et pots formar al teu ritme, quan vulguis i des d'on vulguis.

Cursos online al mes de juliol

T'oferim un ampli ventall de possibilitats per fer diferents cursos al teu ritme, mira la nostra oferta i els descomptes en packs.

Ja saps que si formes part del personal substitut del Departament d'Educació i compleixes els següents requisits que t'indiquem a continuació, podràs obtenir nomenament durant el mes de juliol. Les condicions són les següents:

  • Haver treballat sis o més mesos com a substituts fins al 30 de juny de 2024.
  • Haver treballat com a mínim 1 dia durant els mesos d'abril, maig o juny de 2024.

Així que si compleixes aquests requisits, podràs fer un curs de mínim 30 hores i reconegut pel Departament d'Educació, obtenint així el nomenament del mes de juliol.

Cursos online reconeguts pel Departament d'Educació

Som entitat col.laboradora del Departament d'Educació, per tant, totes les formacions que oferim estan reconegudes. Amb la realització d'una de les nostres formacions, i si compleixes els requisits indicats més amunt, obtindràs un nomenament de manera automàtica.

Nosaltres farem el màxim de gestions, així que si tens compte xtec i atri, no farà falta que justifiquis el nomenament del mes de juliol, sinó que nosaltres fem la nostra part de feina per a què quedi tot integrat al teu expedient. D'aquesta manera quedarà justificat el nomenament.

En el cas que no tinguis compte xtec ni atri, sí que hauràs de fer una petita gestió: acreditar documentalment la participació efectiva abans del 31 d'octubre de 2024 a Serveis Territorials.

Perfils professionals docents

Aprofita aquest estiu i acredita algun perfil professional dels que t'oferim. Són cursos molt pràctics en els que t'ajudarem a dissenyar propostes per aplicar el curs que ve. A continuació t'indiquem les hores de formació que necessites per a cada tipus de perfil:

  • Perfil d'educació visual i plàstica: 60 hores
  • Perfil de metodologies amb enfocament globalitzat: 60 hores
  • Perfil digital: 90 hores i 2 cursos escolars com a coordinadora TAC de centre
  • Perfil d'atenció a la diversitat: 80 hores
  • Perfil de biblioteca escolar: 80 hores
  • Perfil d'immersió i suport lingüístic: 80 hores

Perfil d'Educació Visual i Plàstica

Perfil digital docent

Perfil de metodologies amb enfocament globalitzat

Perfil de lectura i biblioteca escolar

Perfil d'immersió lingüística

Perfil d'atenció a la diversitat

crossmenuchevron-down